Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jankfest 2020

30 augustus, 2020~16:00 - 22:00

We hadden graag iedereen gezien op Roadburn. Op Paaspop. Op Sjock. Op Nirwana Tuinfeest. Op Pinkpop. Op Plomprock in Schubbekutterveen for that matter. Maar helaas, Corona gooide dit jaar de hele wereld overhoop, en er zijn geen festivals. Ronduit klote.

No Guts No Glory regelt het gewoon.

Ellen (van No Guts No Glory dus he) is niet te stoppen. Toen ze hoorde dat Sharon zo graag nog een festival mee had willen maken ging ze direct los en het gaat gewoon gebeuren. Ze heeft de handen ineen geslagen met een hele hoop fijne mensen om ons heen en dat festival komt er.

Op zondag 30 augustus, van 16.00 tot 22.00 uur, bij ons geliefde OJC Nirwana (en nou maar hopen dat Mark niet vergeet om ons op de gastenlijst te zetten!)

Jankfest 2020

Wel belangrijk om even vooraf te weten; het wordt natuurlijk geen echt festival, want Corona. We hebben ook geen zin in anecdotes, speeches en verhalen, want Sharon is helemaal niet van ‘in het middelpunt van de belangstelling staan’. En gejankt wordt er toch wel, en daarom hebben we het Jankfest 2020 genoemd.

Hoe het er precies uit gaat zien weten we (Sharon en ik dus) nog niet, en ligt natuurlijk ook aan wat er wel en niet kan en mag op dat moment. Maakt ook uit uit, we gaan voor een gezellige fijne dag met z’n allen, en als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Opzeker dat het gaaf gaat worden.

Help NGNG om mensen te laten genieten <3

Sharon en ik zouden het heel fijn vinden als jullie No Guts No Glory willen helpen om dit soort dingen te kunnen blijven doen, en dus komt er een pot bij de ingang voor mensen die een (vrijwillige) bijdrage willen geven (en waar je ook ergens je consumptiebonnen voor eten en drinken kunt kopen).

Je kunt NGNG overigens ook steunen via hun website: https://www.stichtingngng.nl/project/doneer/

Registratie bezoekers

Gelieve alleen jezelf te registreren als je deze link rechtstreeks van Richard of Sharon ontvangen hebt. Als je een +1 mee wil brengen waar wij nog niet op gerekend hadden stem het dan even vooraf met ons af.

Vanwege de huidige situatie is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, dus als je niet kunt op 30 augustus, geen probleem, maar registreer jezelf niet. Je bent ook welkom om gewoon bij ons thuis langs te komen, als je niet van herrie houdt misschien een prima alternatief haha.

Mocht je na registratie alsnog niet kunnen dan kun je je hieronder eenvoudig weer uitschrijven, of Richard (mij dus) vragen dat even voor je te doen.

Het evenement wordt volledig volgens de richtlijnen rondom Corona georganiseerd, en daarom is het noodzakelijk om van iedere bezoeker zowel telefoonnummer als adresgegevens te registreren, dus als je met z’n tweeën komt moet je het formulier 2 keer invullen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail (check evt je spambox).

Gegevens

Datum:
30 augustus, 2020
Tijd:
16:00 - 22:00
Site:
https://theuws.com/event/jankfest-2020/

Locatie

OJC Nirwana
Meervensedijk 4
Lierop, Noord-Brabant 5715 PZ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

No Guts No Glory
Bekijk de site van Organisator

Registraties zijn gesloten voor dit evenement