Internet

Laat jij kansen liggen op internet? Heb je het idee dat er meer uit te halen valt maar niet voldoende kennis om te beseffen of je wel de juiste partners inschakelt om het te realiseren? Lees je hun rapportages zonder precies te beseffen wat ze betekenen? Dan kan ik je helpen.

Ik ben al sinds 2003 met online marketing bezig en werk vanaf 2006 met Adwords (en WordPress, Google Analytics, Search Console enzovoorts). Binnen mijn eigen onderneming ben ik altijd eindverantwoordelijke geweest en heb zodoende ook veel ervaring met de samenwerking met externe partners (webdevelopers, online marketing ondernemingen etc).

Wat ik niet voor je doe

  • Je website bouwen
  • Je adwords campagne opzetten
  • Je teksten schrijven
  • Je facebook campagne inrichten
  • Inbound- of contentmarketing

Wat ik wel voor je doe

  • Je marketingplan ontwikkelen
  • Helpen bij het kiezen van een marketeer
  • Je doelstellingen helder formuleren
  • De behaalde resultaten controleren
  • Het project begeleiden en bijsturen

Wat ik ook voor je kan doen: je vacatures schrijven. Zoek je mensen maar komen er amper reacties binnen? Wie weet kan ik iets voor je betekenen.

Mijn werkwijze

Ik ben in te zetten als je “technische rechterhand” voor online marketing en web development; iemand die aan jouw kant staat en je projecten begeleid. Ik bouw of ontwikkel niks zelf maar beoordeel het werk van de partijen die we (samen) inschakelen.

Als je een briljant idee hebt voor een site en/of app en een partij zoekt die je daarbij kan helpen, lees dan eens of we je met Radish Concepts kunnen helpen.

In principe plan ik altijd* eerst een kennismakingsgesprek waarin we kijken of het klikt en wat ik voor je kan betekenen. Als je naar mij komt (in Bladel) kost dat niks, en het duurt ongeveer 1,5 uur.

* Enige uitzondering daarop is als je puur een site-review van me wil. Hieronder lees je wat dat is en wat ik nog meer voor je kan betekenen.

1. Site Review

Ik neem je website onder de loep en schrijf een rapport met wat ik denk dat beter kan (en hoe dat aan te pakken). Zo’n review kun je bestellen door me te mailen op richard@theuws.com.

De kosten daarvoor zijn € 675,- excl. btw, en ik heb er ongeveer 2 weken voor nodig. Oh, en als je er niet tevreden mee bent krijg je je geld gewoon terug.

2. Strategische begeleiding

We bespreken eerst je plannen en doelen, en welke middelen we daar voor in willen gaan zetten; on site verbeteringen, advertenties, social media campagnes, afhankelijk van wat het beste past.

Vervolgens werk ik daar een stappenplan voor uit en bepalen we samen welke partij(en) daar aan gaan werken.

Ik begeleid het hele project en zorg ook dat we de resultaten goed in kaart krijgen. Looptijd is normaal gesproken minimaal 12 maanden, aangezien scoren op internet vooral tijd kost.

De opstartkosten zijn € 650,- en daarna € 200,- per evaluatie (kan maandelijks of tweewekelijks). Eventuele bijkomende werkzaamheden zijn op nacalculatie tegen een tarief van € 95,- per uur. Alle prijzen exclusief BTW.

3. Ontwikkeling site of app

Als je een site of app wil ontwikkelen en die in de markt wil zetten maak ik in overleg met jou het complete plan (eventueel inclusief functioneel ontwerp of wireframe), en nodigen we samen partijen uit die mogelijk geschikt zijn om het te ontwikkelen.

Ik stel kritische vragen aan jou en de partijen met wie je werkt, om te zorgen dat het resultaat beter aansluit bij je wensen.

De opstartkosten zijn € 950,- en daarna € 200,- per evaluatie (kan maandelijks of tweewekelijks). Eventuele bijkomende werkzaamheden zijn op nacalculatie tegen een tarief van € 95,- per uur. Alle prijzen exclusief BTW.

Waarom je mij daar voor nodig hebt

Ik kocht mijn eerste computer in 1984 en heb mezelf leren programmeren. Ik bouwde al websites in 1997, en heb, tot ik in 2013 onze eerste web developer aangenomen heb, altijd onze eigen sites gebouwd (meer dan 50 in totaal), en ook de sites van anderen.

Ook online marketing heb ik altijd zelf gedaan, zowel SEO, SEA als social media. Door de jaren heen heb ik wel mensen aangenomen die op sommige vlakken beter waren dan ikzelf (programmeren, design etc), maar ik heb het altijd aangestuurd.

Daarnaast heb ik de afgelopen 20 jaar ettelijke congressen en conferenties bezocht om mezelf meer te bekwamen in online marketing. Onze projecten en teksten zijn veelvuldig gebruikt als voorbeelden van ‘hoe het wel moet’ en hebben zelfs het voorwoord van een boek over hoe je de beste webteksten schrijft gehaald!

Als jij van jezelf weet dat je niet voldoende kennis hebt van ontwikkeling en online marketing, kan het moeilijk zijn om je project op de juiste manier onder te brengen bij de juiste partij. Ik help je daar dus bij.

Vrijblijvend kennismaken?

Heb jij een project waar je mee aan de slag wil? Kom bij me langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel of app me op 06 144 95 130 of mail me op richard@theuws.com om een afspraak in te plannen.