Je website is een virtueel bedrijfspand.

In de communicatie tussen ondernemers en webbouwers e.d. loopt enorm veel mis. De projectbeschrijving van de gemiddelde website is ‘beknopt’ en bevat eigenlijk maar de helft van de nodige informatie, of nog minder.

Een website kun je vergelijken met een ‘virtueel bedrijfspand’, en iedereen snapt dat je, voor je een pand gaat bouwen, normaal gesproken met een architect gaat praten, en eventueel een bouwbegeleider zoekt.

Ik ben die bouwbegeleider.

De belangrijkste keuzes maak je vooraf.

Bel of mail me het liefst voor je aan die nieuwe site of campagne begint; ik kom gratis en vrijblijvend bij je langs om kennis te maken, kun je dan besluiten of je met me in zee wil of niet.

Gaan we aan de slag dan maken we een lijst met stappen die er voor dit project nodig zijn, en eventueel wie we daar voor nodig hebben.

Welke externe partijen zijn nodig?

Even terug naar het bouwen van dat bedrijfspand; de partijen die er nodig zijn om jouw project te realiseren zijn deels afhankelijk van de omvang van het project.

Als jouw bedrijfspand een gehuurde unit in een bedrijfsverzamelgebouw is schakel je géén bouwbedrijf als Heijmans of VolkerWessels in om het te verbouwen, en als je een enorm pand op een industrieterrein laat zetten zul je waarschijnlijk niet met een ZZP-er in zee gaan.

Internetprojecten (en reclametrajecten) zitten zo’n beetje hetzelfde in elkaar; er zijn dienstverleners op ieder niveau te vinden, maar niet iedereen kan hetzelfde.

Een goed begin is het halve werk.

Als je meer wil dan een eenvoudige website is het enorm belangrijk om vooraf zo exact mogelijk te bepalen wat je wil realiseren en ‘wat er allemaal mogelijk moet zijn’.

Op basis van die informatie kunnen we een functioneel ontwerp (zie hier een voorbeeld) voor je website of project maken. Op basis van dat ontwerp kan iedere developer een duidelijke prijsopgave afgeven en is de weg naar het eindproduct duidelijk.

We kunnen dan samen de geschikte partijen selecteren die jouw website voor je gaan realiseren.

Vrijblijvend kennismaken?

Heb jij een project waar je mee aan de slag wil? Kom bij me langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel of app me op 06 144 95 130 of mail me op richard@theuws.com om een afspraak in te plannen.