Strategische Marketing

Marketing en PR zijn voor iedere onderneming belangrijk;

  • Hoe zichtbaar is jouw bedrijf?
  • Wat is je ideale doelgroep en hoe bereik je die het best?
  • Welke gevoelens roept je bedrijfsnaam bij prospects en klanten op?
  • Kunnen we mensen bewegen om voor ons te komen werken?
  • Hoe zetten we dit product goed in de markt?
  • Kunnen we onze bestaande klanten beter bedienen?

Er zijn momenteel tientallen, zo niet honderden manieren om met je marketing aan de slag te gaan, en ze klinken (bijna) allemaal belangrijk als je er over hoort of over leest.

Het is echter lastig om overal GOED aanwezig te zijn; niet alleen verlangt ieder platform om specifieke passende content (in een bushokje hang je een andere advertentie dan op Instagram, en op YouTube moet het beeld toch ook echt bewegen, zeg maar), maar alles kost ook tijd en geld.

Kies de beste opties voor je doelgroep

Ik help je om bewust de keuzes te maken die het best passen bij jouw doelgroep, of de doelgroep die je met een specifieke campagne wil gaan bereiken.

We bespreken samen je project, en aan de hand van een serie vragen stellen we vast welke doelgroepen we willen bereiken en wat daar de beste manier voor is.

Ik maak een compleet projectplan en verzorg de uitvoering samen met jou, en eventuele ondersteunende partijen in specifieke vakgebieden.

Een plan dat past bij het budget

Het beschikbare budget is in veel gevallen toch wel bepalend voor je marketing; met 5000 euro zul je op een andere manier aan de slag moeten dan met 50.000 euro.

We gaan hier samen bekijken wat je allemaal zelf kunt, wat ik (en mijn team) voor onze rekening kunnen nemen, en waar we mogelijk externe hulp bij nodig hebben. Eventueel coördineer en regisseer ik alles voor je, maar liever nog ondersteun ik jou bij de coördinatie, zodat je een volgende project zelf op kunt pakken.

Mijn werkwijze

Ik werk afhankelijk van het project en de omvang. Dat kan een x aantal uren per week of per maand zijn voor een langere periode, een abonnement / strippenkaart, of een projectprijs.

Het meest handige is om eerst (gratis en vrijblijvend) je project te bespreken, zodat ik bij de volgende afspraak een voorstel kan doen met betrekking tot de werkwijze.

Mocht je graag voortdurende ondersteuning van me willen dan kun je een basisabonnement nemen voor € 2200,- excl. btw per jaar. Daarvoor komen we iedere maand 1 keer bij elkaar en ondersteun ik je daarnaast via mail en telefoon.

Vrijblijvend kennismaken?

Heb jij een project waar je mee aan de slag wil? Ik kom gratis en vrijblijvend bij je langs om te kijken of het zinvol kan zijn dit samen aan te vliegen. Bel of app me op 06 144 95 130 of mail me op richard@theuws.com om een afspraak in te plannen.

Reacties op mijn dienstverlening

Ik help al jaren andere ondernemers; hier kun je lezen wat ze van mijn ondersteuning vonden. Voel je ook vrij om contact met hen op te nemen om te vragen wat ze er nou zo goed aan vonden.

Toen ik voor mezelf begon wist ik in principe niks van ondernemen. Richard heeft mijn plan bekeken, kritische vragen gesteld en praktische middelen gegeven waar ik mee aan de slag kan. Het fijne van Richard is dat hij niet aan bullshit doet.

Geen vage, zweverige of loze woorden. Gewoon echt, oprecht advies en dus ook echt kritische vragen waar je echt wat aan hebt. Daarnaast is het op zichzelf al motiverend en geruststellend als iemand met een goedlopend bedrijf en veel ervaring de tijd wil nemen om je van zo goed mogelijk advies te voorzien.

Lisa Gritter - Lisa in LaLaLand

Er zijn weinig mensen waarmee je onuitgevoerde plannen kunt bespreken, die een feedback geven waaraan je echt wat hebt. Jij bent in ieder geval èèn van die weinige.

Martijn Kapaan - Kapaan Bouw & Onderhoud

Richard ken ik eigenlijk al jaren en ik weet niet zo goed meer hoe het begonnen is. Zowel gezellig ouwehoeren als op zakelijk gebied een fijn contact geweest vooral tijdens en rondom evenementen. Vanwege zijn veelzijdigheid en ervaring is hij voor mij iemand waar ik vanzelf contact mee zoek als ik op zakelijk gebied eens een ongezouten mening nodig heb of advies zoek. Onlangs had ik wat advies nodig voor een start-up en automatisch denk ik aan hem om dan even contact mee te zoeken. Ik vertrouw Richard en vind hem bovenal een aardige en fijne vent!