Wat is dit voor website?

In het kort: Mijn persoonlijke hangplek op het internet. richard-fb

Je kunt hier informatie over mijn persoonlijke dienstverlening vinden, maar het is ook de plek waar ik eens wat kwijt kan over hoe ik me voel, een keer ongegeneerd kan klagen over iets wat me dwars zit, maar vooral waar ik mijn visie op werk, werken, en ondernemen kan delen.

Door de jaren heen heb ik ervaren dat mijn kijk op dingen vaak door anderen wordt gewaardeerd, en ik ben nu eenmaal ook zo’n figuur die graag dingen zegt en roept (zeker met een paar pinten op). EN ik vind het ook nog eens leuk om daar met anderen over te sparren.

Daarnaast deel ik hier mijn plannen, ideeën en de nieuwe dingen waar ik mee bezig ben (want ik ben altijd wel met iets bezig).

Sessies voor ondernemers

In het nieuwe pand van ons bedrijf hebben we een retegave kantine/presentatieruimte, en het zou zonde zijn daar geen gebruik van te maken. Daarom organiseer ik af en toe een avond rond een thema (zoals bijv. internetmarketing, tevreden werknemers etc) waar we met 10-12 ondernemers een avondje over gaan ouwehoeren (natuurlijk met een borrel achteraf).

Er is ruimte voor allerlei onderwerpen, en de sessies mogen ook geleid worden door een gastspreker, dus als je daar interesse in hebt laat het me dan zeker weten.

Wat voorbeelden van onderwerpen zoals ze aan bod kunnen komen:

  • Adverteren op internet – Wat kan er, wat kost het, en wie moet ik er voor inhuren?
  • Doelgroepmarketing – Hoe bepaal je waar je je marketingbudget aan besteed?
  • Je eigen kledingmerk beginnen – Waar moet je rekening mee houden?

Soms komt er een specialist aan te pas, soms doen we het gewoon samen met ons eigen boerenverstand. Soms zijn er kosten aan verbonden, soms niet.

Wil je bij zo’n sessie zijn, of zelf een sessie geven? Neem dan even contact met mij op via richard@theuws.nl of bel me op 0497 555 320, en vertel dan even wat over jezelf en waarom je hierbij wil zijn. Er zijn steeds maar 11 plaatsen dus ik probeer graag te zorgen dat we met een kwalitatieve groep aan tafel zitten.

p.s. het mogen geen ’tupperware voor ondernemers’ avonden worden, dus aub geen sessies gericht op verkoop of klantenwerving aanbieden. Als we (allemaal) met elkaar samen willen werken komt dat vanzelf wel.