Radish Concepts!

het zijn radijsjes
het zijn radijsjes

Zoals jullie (volgers van mijn blog) wel weten, ben ik altijd heel erg bezig met de kwaliteit van mijn leven. Die kwaliteit is rechtstreeks verbonden met de kwaliteit en passie van mijn werk.

Nu, in de afgelopen 11 jaar is het mij gelukt om samen met mijn vrouw Sharon een prachtig bedrijf op te bouwen, maar ik ben toe aan meer verdieping.

Nee, ik ga niet stoppen met Merchandise.nl, maar (en dat hebben velen van jullie al gemerkt) ik houd me wel (veel) minder bezig met de dagelijkse gang van zaken; bestellingen, leveringen, assortiment etc. Die zaken zijn in prima handen bij Alex, Angela, Jet, en William.

Mijn interesses liggen heel erg op een gebied dat ons assortiment overstijgt. Zowel voor onszelf als voor mijn vrienden ontwikkel ik marketingcampagnes, schrijf bedrijfsplannen, help met het opzetten van sociaal netwerken en bedenk internetoplossingen.

Al een jaar of 8 (misschien wel 9) werk ik veel samen met Roy, Joost, Arjan en David, en veel van de dingen die ‘van mijn hand’ komen zijn samen met hen bedacht, gebouwd, of ontwikkeld.

Het is tijd!

ennnnnn we gaan LOS!
ennnnnn we gaan LOS!

Die samenwerkingen verlopen zó goed dat ik met Arjan en David besloten heb om NU een stap verder te gaan; we maken er een écht bedrijf van (RADish concepts dus, wie raadt waarom we zo heten gaat door voor de koelkast), en gaan direct van start met 3 extra collega’s.

Die collega’s zijn Gaya (die al 1,5 jaar bij Merchandise.nl heeft gewerkt), Arno (die maandag jl begonnen is), en Coen, die dat gisteren bekendgemaakt heeft op zijn blog.

Wat we gaan doen?

Nou, gave dingen bouwen. Samen. Wat we al jaren doen, wat we al jaren van plan zijn, en waar we al jaren niet aan toekomen. Yep, dat is vaag, maar geloof me, daar komt (nu) snel genoeg verandering in 🙂

Volg ons gerust op twitter en/of op facebook om het mee in de gaten te houden.

Andere blogs die ik schreef