Genieten moet je nu doen, niet morgen.

Ik heb het zo slecht nog niet. Ik heb een leuk bedrijf, een hele leuke vrouw en 3 bijzonder leuke kinderen. Dus ja, ik heb makkelijk lullen op dit moment.

Nu ben ik niet zo van het publiek maken van de ongemakken die ons leven kent (en voel ik ook niet de behoefte om dat nu te doen), maar simpel gezegd: het is niet altijd even makkelijk lullen.

Morgen kan je dag er heel anders uitzien.

Dooddoener tot en met, en jullie weten het allemaal, maar toch wil ik het nog een keer kwijt. Wie van jullie heeft ‘de crisis’ aan zien komen? Wie had dat verschrikkelijke bericht van een vriend of familielid na een regulier doktersbezoek verwacht?

Dit moment. NU.

Waar het wat mij betreft om gaat, is genieten van elk moment dat je kunt. ‘s Morgens een kwartiertje langer met de kids op de bank zitten. Op een donderdag lekker gaan uit eten met z’n tweetjes, of lekker naar de sauna. Zomaar een dag HEEL iets anders doen dan datgene waar je geld mee verdient.

Ook, misschien zelfs JUIST, als het eens wat minder gaat allemaal, pak dat moment, laat het niet schieten.

Genieten. Doe het.

Andere blogs die ik schreef