De Brabantste Brabander!

BWOAH! Er zijn dus dit jaar gewoon “BRABANT AWARDS”, waarbij je verkozen kunt worden tot de “Brabantste Brabander”.

Nu euh, de mensen die mij kennen snappen wel dat ik zo’n titel wel zie zitten, en ik kan dan ook met trots zeggen dat ik niet één (thanks David!), maar zelfs twéé (thanks Tom!) keer genomineerd ben. Njah, die tweede is dus niet op persoonlijke titel, maar Brabantste Bedrijf rockt net zo hard, toch?

Enfin; ik zou jullie steun voor deze awards (of dat nu op mijn eigen naam of op bedrijf is maakt niet uit) zéér op prijs stellen, dus als je met ons bedrijf gewerkt hebt en je hebt daar leuke dingen over te vertellen, ga naar onze Nominatie Brabantste Bedrijf.

Ben je een persoonlijke kennis, vind je mijn blog gaaf of heb je iets anders cools over mij te melden, ga naar mijn Nominatie Brabantste Brabander

Overigens; vooralsnog zijn dit géén stemmen, maar slechts een ondersteuning van mijn nominatie(s). Bij de meest gestelde vragen kun je lezen hoe de wedstrijd verder gaat verlopen.

Zal ik nog snel even gaan studeren voor de derde categorie?

Andere blogs die ik schreef