Ik heb een nieuw blog nodig.

Goed, ik blog natuurlijk al sinds 2006, maar dat blog is door de jaren heen meer een verzameling tips m.b.t. het ontwerpen en produceren van merchandise en relatiegeschenken geworden. Omdat ik denk meer te vertellen te hebben dus nu maar een ‘eigen’ blog.

Hoewel ik betrekkelijk veel niet Nederlandstalige contacten heb ga ik toch voornamelijk in het Nederlands bloggen. Simpelweg omdat het de discussie makkelijker maakt en ik gek ben op metaforen en spreekwoorden, die zich toch nét iets lastiger laten vertalen. Als het onderwerp het van me verlangt zal ik overigens ook gerust in het Engels bloggen.

Wat je hier van me kunt verwachten?

Ik ga hier schrijven over alles wat me bezig houdt; (internationaal) zaken doen, WordPress, muziek, social media, internet, enzovoorts.

Als je contact met me op wil nemen: richard[at]theuws[dot]com.

Andere blogs die ik schreef