New MySpace

Het schijnt gebruikelijk te zijn om zo snel mogelijk de expert uit te hangen als je een account op een ‘nieuw’ sociaal netwerk met veel potentie hebt voor de meeste anderen dat hebben.

Nu, om te beginnen ga ik natuurlijk eerst even linken naar mijn profiel, waar jullie dan op klikken en in veel gevallen zullen denken “IK ZIE NIKS!”, wat kan kloppen, want tja, invite only, snapte.

Overigens heb ik zelf niet eens een rechtstreekse invite gehad, maar ook maar gewoon gekregen van Erik (die iets hoger in de muzikale pikorde staat vanwege zijn functie bij Incubate).

Enfin, voor degenen die enorm benieuwd zijn naar hoe ‘het’ eruit ziet; dit heb ik er vooralsnog van gebrouwen:

Zo ziet het eruit dus. Maar dat wist je eigenlijk al.

Verder heb ik natuurlijk een paar kekke fotootjes van producten die we maken geupload gehad, maar taggen ofzo dat zit er (nog) niet in.

Sorry, geen zinnig woord te zeggen vooralsnog.

Omdat deze post niet om de inhoud draait, maar alleen om de snelheid van plaatsen kan ik dus eigenlijk nog niks zinnigs zeggen.

Het ziet er gaaf uit, er zitten nog niet veel lui op, ik kan wel gave muziek vinden (ZEKE! The Reverend Horton Heat!), maar qua interactie of meerwaarde, simpelweg niks dus.

Verder heb ik vandaag ook niet veel tijd om erin te duiken; de baas z’n centen zijn niet van blik en vanavond moet ik naar een verjaardag.

Vragen naar aanleiding van dit bericht?

Ik heb helaas nog geen invites, schijn er morgen een stuk of 8 te krijgen maar die zijn allemaal al vergeven. Sorry.

Journalisten die graag gebruik willen maken van mijn expertise als New MySpace Guru kunnen me bellen, mailen, skypen, gtalken en zelfs faxen!

Andere blogs die ik schreef