Nog een paar weken tot Paaspop 2012!

Ieder jaar, zodra de zon begint te schijnen (ja, gisteren dus), krijg ik de festival-kriebels.

Nu zijn er in principe 4 festivals die ik écht niet wil missen (ook al gebeurt het soms), en dat zijn Nirwana’s Tuinfeest, Speedfest, Fortarock(check die line-up! DAMN!) en natuurlijk PAASPOP!

Paaspop is namelijk dé opener van het festivalseizoen, de eerste keer dat je je ‘festivalmaten’ weer ziet, en er hangt ALTIJD een heerlijke ongedwongen (Brabantse?) festivalsfeer.

Het programma biedt letterlijk voor ieder wat wils, en ik zelf houd er altijd wel van om buiten ‘mijn’ bands ook wat andere dingen te gaan bekijken die me eigenlijk niet zoveel doen. Zo begreep ik in 2009 in één klap waarom Kyteman zo populair was (en weer is), krijg ik (njah, dat krijg ik sowieso wel) kippevel van de grote tent als de BZB en Guus er hun ding doen, maar heb ik bijvoorbeeld ook 30 minuten staan springen bij Fresku vorig jaar.

Kortom, ik kan weer bekant niet wachten tot het weer zover is! Kom jij ook?

Andere blogs die ik schreef