Theuws.com WhiskyWeken!

Zoals sommigen van jullie wel weten komen er al ‘best lang’ mensen bij me over de vloer voor advies. Sinds ik in 2018 langs de KvK ben gegaan om mezelf in te schrijven als consultant vraag ik daar een vergoeding voor, maar daarvoor brachten mensen meestal een lekkere fles whisky of cognac voor me mee.

Nu loopt mijn praktijkje op zich hartstikke goed, maar ik heb één probleem:

De whisky is op! Nou ja, ALLES is op!

Dus; de whiskyweken!

Het is natuurlijk zonde om zo’n mooie globe te hebben staan zonder iets erin, dus ik dacht van de week ‘laat ik eens wat whisky bestellen’, om vervolgens te denken “IK KAN HIER OOK IETS VEEL GAVERS MEE!”

Want ja, ik vind mijn adviespraktijkje in beginsel gewoon echt supergaaf om te doen, en als ik een aantal consults aanbied in ruil voor een lekkere fles whisky (of cognac, of tequila, of… haha) dan hebben we toch gewoon een win/win situatie?

Zeker als je op de fiets komt 😉

Waarvoor je dan langs kunt komen:

  • Je bedrijfsidee, businessplan of productidee bespreken
  • Je vacature onder handen nemen zodat ie meer opvalt
  • De activiteiten van je bedrijf (of van jezelf) doornemen om te kijken of er meer rendement met dezelfde inzet te behalen is
  • Eens een keer door je website heen lopen om te inventariseren wat er beter kan
  • Je sollicitatiebrief doornemen (die heb ik de laatste 16 jaar namelijk ook al best wat gezien hehe)
  • Iets anders.

Langskomen kan overdag of ‘s avonds tegenwoordig, nu ik naast kantoor woon. Overdag zit ik nog redelijk krap in mijn tijd de komende weken, maar we vinden wel een mogelijkheid.

Mailen kan op richard@theuws.com en bellen of appen op 06 48 37 22 46

Andere blogs die ik schreef