Trendwatcher nodig?

Ik heb ooit eens gelezen, en daarom kun je me inhuren als punk & metal-ontwikkelingslijn-visionair.

Er gebeuren continu allerlei dingen in de wereld, en hij verandert ook continu. Soms zijn het leuke dingen, maar vaak zijn ze ook hartstikke eng. EN het gaat SNEL, die veranderingen. Heel snel. Hier een voorbeeldje:

Daar vertel ik op jouw zakelijke evenement graag e.e.a. over, volledig op jouw doelgroep afgestemd. Ik geef je adviezen die uit boeken komen van mensen die heel veel geschreven hebben, en ook veel boeken verkocht, maar ze hebben nooit de dingen gedaan waar ze over schrijven. Misschien kun jij er dus ook iets mee!

Ik beloof in ieder geval een visie zoals je die mogelijk wel vaker gehoord hebt. En ik laat ook filmpjes zien.

Omdat ik niet in te huren ben via een sprekersbureau (ik heb de middleman er dus wel serieus outgecut*, snap je?) is mijn tarief slechts € 3900 ex btw per uur (ex reiskosten).

Bel nu.

* Vertegenwoordig jij een sprekersbureau en wil je me aan jullie roster toevoegen? Bel gerust!

PS Nee man. NORMAAL DOEN. Als je niet al op de link helemaal in het begin van de pagina geklikt hebt dan probeer het nu nog maar een keer. Snap je misschien waarom ik dit geschreven heb.

PS PS Ik zoek nog webdevelopers die in Brabant willen werken. Zonder leans en scrums en kanbans. Gewoon gave dingen bouwen, die je OOK zelf mag verzinnen: https://www.brandmerchandise.nl/vacature-php-er-webdeveloper-gezocht/

Andere blogs die ik schreef